EAAHnkwCsE8QBOwWWcucVbgXRSb8Hi2rQOkDBlDZCBdH2u0Yq4jWsBXkYZAu0qoskamBnCjVXtM8RNJCd4IN2VDh1ogsIKB2KAono3e30K6LqkPWKjaL0oFOhAZAy446yNwfNGwy19mCox8JDYgMZA1pcjLYsSxbeDl0vcqjMlxOKMawFDhVk9qRf7buQunujCgZDZD Over ons
Overslaan naar content

Over Siebel Juweliers

Al ruim 110 jaar is Siebel Juweliers er op de belangrijke en memorabele momenten. Wij helpen altijd met persoonlijke aandacht bij het maken van de beste keuze voor elke gelegenheid. Hierbij staat een bijzondere ervaring in onze winkels of webshop centraal. Onze expertise vormt zich door jarenlange kennis, kunde, vakmanschap en inkoop.

Deze kennis en passie voor sieraden en horloges dragen wij uit door middel van personen zoals jij. Je leert het juweliersvak, bent bezig met producten waar mensen om geven en er zijn tal van doorgroeimogelijkheden. Dit doe je uiteraard niet alleen. We werken met meer dan 300 enthousiaste en gedreven collega’s door heel Nederland. Samen maken we sieraden betaalbaar en toegankelijk voor iedereen: laagdrempelig, in heel Nederland, voor de allerbeste prijs met de allerbeste persoonlijke service.

Geschiedenis In 1912 opende Arij Siebel het eerste filiaal in Rotterdam met als streven de vertrouwde juwelier te worden waar je terecht kon voor prachtige sieraden en horloges, goede service en persoonlijke aandacht. Hierna volgden nog vele winkelopeningen, waarbij onze warme houding, betrouwbaarheid en goede kwaliteit altijd centraal hebben gestaan om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Na verloop van tijd hebben we ons ontwikkeld tot een welbekende juweliersketen die dichtbij jou staat. Inmiddels hebben we op 46 zeer gunstig gelegen locaties door het hele land winkels, van Groningen tot Maastricht en van Goes tot Arnhem. Hierdoor zijn we altijd bij je in de buurt, leren wij je persoonlijk kennen en kunnen wij op de juiste wijze in jouw wensen en behoeftes voorzien.

Onze winkels Als jarenlange gerenommeerde winkelketen met strenge kwaliteitscontroles vormen we voor jou een zeer betrouwbare winkelier. Onze winkels zijn gezellig, open, gastvrij en dichtbij. Wij zorgen altijd voor een rijk aanbod in de meest recente collecties en hedendaagse modetrends, welke geschikt zijn voor elke smaak en iedere portemonnee. Geen andere juwelier heeft zo een divers en breed assortiment aan eigen merken en toonaangevende modemerken zoals Buddha to Buddha, Michael Kors, TI SENTO - Milano, Guess, Seiko en Tommy Hilfiger.

“Al 42 jaar werk ik bij Siebel Juweliers. De leuke collega's, het afwisselende werk en de verscheidenheid aan klanten maken dat elke dag nog steeds een feestje is.”

Linda, Assistent Store Manager in Rotterdam