EAAHnkwCsE8QBOwWWcucVbgXRSb8Hi2rQOkDBlDZCBdH2u0Yq4jWsBXkYZAu0qoskamBnCjVXtM8RNJCd4IN2VDh1ogsIKB2KAono3e30K6LqkPWKjaL0oFOhAZAy446yNwfNGwy19mCox8JDYgMZA1pcjLYsSxbeDl0vcqjMlxOKMawFDhVk9qRf7buQunujCgZDZD Siebel Juweliers - Kwaliteitscontroleur
Overslaan naar content

Kwaliteitscontroleur

 • Amsterdam, Noord-Holland
Reparatie

Functieomschrijving

Kwaliteitscontroleur

Siebel Hoofdkantoor – Amsterdam Sloterdijk
32-38 uur per week 

Heb jij oog voor detail en wil jij klanten de kwaliteit van hun sieraden verzekeren? Dan zijn wij voor ons hoofdkantoor in Amsterdam op zoek naar jou!


Wat maakt werken bij Siebel zo leuk?

Siebel is met haar 49 winkels en webshop de juwelier die dichtbij staat: dichtbij bijzondere momenten, dichtbij elke klant en dichtbij het team. Van elk bezoek maken wij een bijzonder moment, van elk contact een unieke ervaring. Ons team straalt net als onze producten. Bij Siebel werken betekent onderdeel worden van de familie, waar je jouw talent verder kunt ontwikkelen en waar je werkt met de mooiste producten op prachtige locaties om klanten hun leven te veranderen.

Onze mensen omschrijven de cultuur als informeel, familiair, maar wel dynamisch en met korte en directe communicatielijnen. Daarnaast kun je verwachten van ons dat je het volgende krijgt:

 • Marktconform salaris en vakantiegeld;
 • Werken bij een bedrijf met schitterende producten en prachtige winkels op de mooiste A-locaties door heel Nederland;
 • Een goede onboarding waarbij we jou van A-Z meenemen in de wereld van horloges en sieraden;
 • Zeer gunstige personeelskorting – Dus nog meer genieten van de mooiste sieraden en juwelen;
 • De standaard extra’s zoals een pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, maandelijkse borrels, en een groots, jaarlijks personeelsfeest!

Dit ben jij

Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken en zeer nauwkeurig is, zonder dat je de snelheid uit het oog verliest. Je beschikt over technisch inzicht om te kunnen beoordelen of de sieraden in perfecte staat zijn om in de collectie te worden opgenomen. Daarnaast heb je ervaring met een ERP computersysteem of je wilt dit leren. Ervaring in de juweliersbranche is natuurlijk een pré maar niet noodzakelijk. Wij zijn bereid je mee te nemen in het gehele vakgebied. Het allerbelangrijkste is, je hebt een passie voor sieraden, en dat zie je terug in alles wat je doet. Daarnaast kun jij je hierin vinden:

 • Je hebt al enige werkervaring, bij voorkeur in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over procesmatig inzicht;
 • Je bent nauwkeurig en detailgericht, werken met sieraden vraagt om een scherp oog;
 • Je redt je ook goed in het Engels.


Vereisten

Dit ga je doen

Als Kwaliteitscontroleur kom jij te werken op de afdeling Sieradenreparatie. Deze afdeling bestaat uit kwaliteitscontroleurs en de special order verwerker–weddingrings. Daarnaast zijn je collega’s medewerkers die de werkzaamheden voor reparaties voorbereiden en administratief registreren. Kwaliteit van de collecties is voor Siebel Juweliers zeer belangrijk. Om de kwaliteit van onze sieraden te waarborgen is het noodzakelijk om deze te controleren bij ontvangst van de leveranciers. Jouw hoofdtaak is het controleren van onze sieraden en deze op kwaliteit beoordelen. Jij bent de persoon die beslist of jij onze kwaliteit met jouw expertise en inzet kan waarborgen. Het doel hiervan is dat de collectie in de winkels er altijd uitstekend uitziet.


Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Laat weten wat jou uniek maakt, dan nemen we jou persoonlijk mee in het verhaal van Siebel en de reis die wij hebben gemaakt om te komen waar we nu staan. Voor extra vragen over de functie of het solliciteren kun je contact opnemen met

088-6550066.

Een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 • Amsterdam, Noord-Holland
Reparatie

of

Apply with Indeed onbeschikbaar