EAAHnkwCsE8QBOwWWcucVbgXRSb8Hi2rQOkDBlDZCBdH2u0Yq4jWsBXkYZAu0qoskamBnCjVXtM8RNJCd4IN2VDh1ogsIKB2KAono3e30K6LqkPWKjaL0oFOhAZAy446yNwfNGwy19mCox8JDYgMZA1pcjLYsSxbeDl0vcqjMlxOKMawFDhVk9qRf7buQunujCgZDZD Siebel Juweliers - Assistent Store Manager Amsterdam Kalverstraat
Overslaan naar content

Assistent Store Manager Amsterdam Kalverstraat

 • Amsterdam, Noord-Holland
Verkoop (Management)

Functieomschrijving

Siebel Juweliers - Amsterdam Kalverstraat

32-38 uur per week

Jouw betoverende glimlach en aanstekelijk enthousiasme zijn één van de redenen waarom klanten zo vaak naar de winkel komen. Samen met jouw team zorg je er elke dag weer voor dat alles er in orde uitziet en dat de winkel straalt. Zie je het al voor je? Dan wacht er een mooie uitdaging op je want voor ons filiaal in Leidschendam hebben we een plekje vrij.

Wat maakt werken bij Siebel zo leuk?

Siebel is met haar 49 winkels en webshop de juwelier die dichtbij staat: dichtbij bijzondere momenten, dichtbij elke klant en dichtbij het team. Van elk bezoek maken wij een bijzonder moment, van elk contact een unieke ervaring. Ons team straalt net als onze producten. Bij Siebel werken betekent onderdeel worden van de familie, waar je jouw talent verder kunt ontwikkelen en waar je werkt met de mooiste producten op prachtige locaties om klanten hun leven te veranderen.

Onze mensen omschrijven de cultuur als informeel, familiair en zeer dynamisch. Daarnaast kun je verwachten van ons dat je het volgende krijgt:

 • Salaris conform CAO Retail Non-Food, vakantiegeld en een bonusregeling;
 • Werken bij een bedrijf met schitterende producten en prachtige winkels op de mooiste A-locaties door heel Nederland;
 • Een goede onboarding waarbij je van A tot Z meegenomen wordt in het juweliersvak;
 • Afwisselend werk met doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Zeer gunstige personeelskorting – Dus nog meer genieten van de mooiste sieraden en juwelen;
 • De standaard extra’s zoals een pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en een groots, jaarlijks personeelsfeest!

Vereisten

Dit ben jij

Een commerciële en resultaatgerichte assistent store manager: een energieke collega met een betoverende glimlach en met liefde voor de klant én ons product. Je hebt oog voor detail, inlevingsvermogen en een luisterend oor waardoor je in staat bent om de wensen en gevoelens van onze klanten te vertalen naar onze producten. Je bent enthousiast en je creëert een positieve sfeer in de winkel. Daarnaast kun jij je hierin vinden:

 • Je hebt leidinggevende ervaring binnen de Retail;
 • Je hebt meerjarige verkoopervaring binnen de Retail;
 • Je bent leergierig om allerlei facetten van het juweliersvak te ontdekken. Het is voor ons geen probleem als jij nog geen kennis hebt van het vak. Wij nemen jou graag mee in ons onboardingsproces;
 • Je beschikt over cijfermatig inzicht;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en/of Engels.

Dit ga je doen

De Assistent Store Manager van Siebel Juweliers vervult een belangrijke rol in onze organisatie. Je bent samen met de Store Manager verantwoordelijk voor het succes van jouw winkel, het aansturen, motiveren en coachen van jouw team, het realiseren van onze verkoopdoelstellingen en voor de professionele uitstraling van ons winkelconcept. Je combineert professionaliteit met een uitstekend gevoel voor service- en klantgerichtheid. Je haalt iedere dag het beste uit jezelf en anderen. Samen met jouw team zorg je ervoor dat elke klant een fan van ons wordt. Hieronder enkele van je taken en verantwoordelijkheden:

 • Je regelt alles omtrent VIP-afspraken voor stellen die trouwringen willen uitzoeken en passen;
 • Jij bent samen met de Inkoop Manager verantwoordelijk voor het etaleren van huidige en nieuwe collecties en leert dus de kneepjes van het visual merchandising;
 • Je leert hoe je kleine sieraden- en horlogereparaties doet (denk aan banden inkorten of batterijen vervangen);
 • Je bent verantwoordelijk voor de administratie van de winkel.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Laat weten wat jou uniek maakt, dan nemen we jou persoonlijk mee in het verhaal van Siebel en de reis die wij hebben gemaakt om te komen waar we nu staan. Voor extra vragen over de functie of het solliciteren kun je contact opnemen met

088-6550065.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag en een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.


 • Amsterdam, Noord-Holland
Verkoop (Management)

of

Apply with Indeed onbeschikbaar