Homepage

Werken bij Siebel

Al ruim 110 jaar is Siebel Juweliers er op de belangrijke en memorabele momenten. We helpen altijd met persoonlijke aandacht bij het maken van de beste keus voor elke gelegenheid. Hierbij staat een bijzondere ervaring in onze winkels of webshop centraal. Onze expertise vormt zich door jarenlange kennis, kunde, vakmanschap en inkoop.

Deze kennis en passie voor sieraden en horloges dragen wij uit door middel van onze personen zoals jij. Je leert het juweliersvak, bent bezig met producten waar mensen om geven en zijn er tal van doorgroeimogelijkheden.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Persoonlijke Ervaring

Een persoonlijke ervaring

Siebel is de juweliersketen die dichtbij staat: dichtbij bijzondere momenten, dichtbij elke klant en dichtbij het team. Van elk bezoek maken wij een bijzonder moment, van elk contact een unieke ervaring. Als Siebel medewerker ben jij onderdeel van deze beleving. Heb jij het in je om jouw passie voor sieraden te delen met onze klanten?

Lees meer over ons

Werken bij Siebel doe je omdat

Met 45 winkels Siebel is een van de grootste (en leukste ????) juweliersketen van Nederland. Hier werk je samen met lieve collega's op prachtige locaties om klanten hun leven te veranderen met sieraden tot horloges en diamant to trouwringen verschillende bekende merken. Verder zijn er talloze doorgroeimogelijkheden waar we jou op dagelijkse basis mee helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Naar vacatures
Werken Bij Siebel

 

“Great team atmosphere and work balance, it’s something that I personally admire the most.”

Dawid, Regional manager.

David

Open sollicitatie

Geen vacatures die bij jouw vaardigheden passen? Geen probleem. Bij Siebel Juweliers zijn we altijd op zoek naar mensen die van elk bezoek een speciaal moment willen maken. Vul het onderstaande formulier in met een motivatie waarom jij bij Siebel wil werken en we komen bij je terug!